Hammerite Közvetlenül a Rozsdára

NAGYFOKÚ MECHANIKAI ELLENÁLLÁS ÉS KOMPLETT VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁS KÁROS HATÁSAI ELLEN

Szeretnéd te is hatékonyan és időtállóan megóvni a fémtárgyaidat? A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára festéket kifejezetten fémvédelemre terveztük és egyenesen a rozsdára való felvitelre fejlesztettük ki.

HAMMERITE DUALTECH

A DUALTECH technológia megvédi és tartósan széppé varázsolja kül- és beltéri fémtárgyaidat. Korróziógátló és vízlepergető tulajdonságának köszönhetően tökéletes védelmet biztosít a szélsőséges időjárás káros hatásaival szemben. 

A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték a DUALTECH technológiának hála kettős védelmet nyújt a fémfelületnek, így a fém tovább ép marad, mintha egy általános fémfestéket használtunk volna. Ráadásul amellett, hogy erőteljesen taszítja a vizet, ezáltal a kezelt felületről egyszerűen lepereg a nedvesség, képes megállítani a rozsdásodást.

KÖZVETLENÜL A ROZSDÁRA EGYEDI SZÍNEKKEL

Készre kevert színeken kívül egyedi, akár RAL-színskálával is dolgoznál? Válogass kedvedre a színkártyáról, és kérd a Hammerite Speciális fémfesték bázist a neked legmegfelelőbb színben!

AKÁR SPRAY FORMÁBAN IS!

A Hammerite Spray összetétele pontosan megegyezik a ecsettel felkenhető, dobozban kapható fémvédő festékekkel. Ennek köszönhetően megakadályozza a már meglévő, jól tapadó rozsda elterjedését, és korróziógátló pigmentjei különösen tartós védelmet biztosítanak a fémnek. A legtöbb fémfestéktől eltérően, a Hammerite használatakor nincs szükség alapozóra, elég csupán 4 rétegben felvinni a használati utasításnak megfelelően. A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elegendő eltávolítani csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket. Böngéssz a fényes, kalapácslakk és selyemfényű színeink között és találd meg számodra a tökéleteset! 

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK

Van fél órád a hétvégén? Üzenj hadat te is a rozsdának!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...