Festőszerszámok tisztítása

A Hammerite fémfestékek speciális összetétele miatt az ecsetek és eszközök tisztításához a Hammerite Ecsettisztító-Hígítót javasoljuk. Az eszközök tisztítása mellett ideális a festendő terület előkészítésére is. Eltávolítja a szennyeződéseket, sólerakódásokat és a laza rozsdát is. 

Alkalmas a Hammerite fémfestékek hígítására is szórással történő felhordáshoz. Mivel ez egyedi hígító, a minőség romlása nélkül hígítja a Hammerite festékeket. 

Néhány példa az alkalmazására

Felület előkészítés

A szennyezett felületet festés előtt tökéletesen meg kell tisztítani és zsírtalanítani, mielőtt a Hammerite fémfestékkel bevonnánk. Az ecsettisztító-hígító speciális összetétele révén a felületet tökéletesen elő lehet készíteni a festéshez.

Festékcseppek eltávolítása

Az elcseppent festék többé nem okoz problémát. Ha véletlenül a földre vagy a falra csöppent a festék csak törölje le Hammerite Ecsettisztító-Hígítóval.

Ecsetek tisztítása

A festés befejeztével szükséges az ecsetek és egyéb eszközök megtisztítása az egyedi Hammerite Ecsettisztító-Hígítót segítségével. Az ecsettisztító-hígító használatával az ecset újra olyan lesznek, mint az új.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...