Hammerite - Speciális megoldások

Problémás helyek, nagy kihívások.

Nehezen hozzáférhető helyek.

Apró alkatrészek.

Hatásos rozsda elleni védelem a legproblémásabb helyeken.

Ismerd meg a Hammerite speciális megoldásokra kínált termékcsaládját és új tagjait! Legyen szó nehezen hozzáférhető helyekről, rozsda gátlásról vagy rozsda eltávolításról. A Hammerite termékpalettája megoldást nyújt a problémákra. 

Speciális megoldások!

Még az olyan apró alkatrészeket is megviselheti a rozsda, mint a zsanérok, a csavarok, az anyák, a láncok, vagy a kéziszerszámok apró részei, és ezek gyorsan működésképtelenné válnak.

Problémás felületek, harc a rozsda eltávolításával.

A Hammerite rozsda eltávolító FOLYADÉK az apró rozsdás alkatrészekre kínált speciális megoldás. A GÉL cseppmentes, például alkalmas rögzített felületekre, és akár fej fölött végzett rozsda eltávolításban is nagy segítséget nyújt. 

Teljesen eltávolítja a rozsdát, de nem támadja meg a régi festéket.

product-img-rozsda-eltavolitas

Apró alkatrészek, nagy kihívások.

A Hammerite Rozsda eltávolító folyadék koncentrátum a rozsdás fémtárgyak fémtiszta felületének eléréséhez ajánlott speciális megoldás. Ajánlott többek között csavarok, anyák, alátétek, kerti szerszámok, láncok, zsanérok, fogók, ollók, és rozsdás fém eszközök felületének rozsda mentesítéséhez. A rozsdátlanítani kívánt tárgyat szedjük szét elemeire, és helyezzük a Hammerite Rozsda eltávolító folyadékba (merülő koncentátumba). A HAMMERITE rozsda eltávolító folyadékba helyezett apró alkatrészek rozsdátlanítására a koncentrátum gyors megoldást biztosít. Oldja a rozsdát és tiszta fémfelületeket hoz létre. Egy flakon 5 literig hígítható! 

product-img

Fej feletti munkálatoknál is cseppmentes!

A Hammerite Rozsda eltávolító gél rögzített, függőleges fémfelületen lévő rozsda eltávolítására is kíválóan alkalmas. Például kerítések, ablakrácsok rozsdás részeihez, zsanérokra, pántokra, reteszekre, és restaurálási feladatokra. A gél cseppmentes, ezért olyan munkákhoz is megfelelő, amelyeket fej fölött kell végezni. Teljesen eltávolítja a rozsdát, de nem támadja meg a régi festékréteget.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...