Hammerite, fémvédelem

Hammerite a fémvédelem szakértője

A Hammerite márka először 1962-ben tűnt fel, amikor Allen Forster kifejlesztett egy kalapácslakk festéket elektromos szigetelőként való használatra. A mai formában 1984-ben jelent meg az Egyesült Királyságban egykomponensű, gyorsan száradó, korróziógátló vas és acélbevonatként - megteremtve ezzel a fémvédelem kategóriát. 

A Hammerite név hamar a minőségi termék szinonimájává vált és kialakult a termék különleges tulajdonságait magyarázó “mágikus receptúra” legendája. Napjainkban a Hammerite 55 ország piacán van jelen és egyértelműen vezeti a fémvédelmi piacot Európában és Magyarországon is.

A Hammerite lovag több, mint 50 éve felveszi a harcot a rozsda ellen. Ebben a harcban a Hammerite termékeire támaszkodik, amelyek a DUALTECH rozsdagátló és vízlepergető technológiával győzik le a rozsdát. Fedezze fel a rozsda ellen védő lovag erejét minden Hammerite termékben és legyen mindig tökéletesen felszerelve a rozsdásodás elleni küzdelemben!

A fém.

Megfelelő kezelés mellett a fém generációkig tart. Legyen szó vasról, acélról vagy horganyzott/cink fémről, az emberek szeretik a fém által nyújtott időtlen minőséget. Tudjuk, hogy a fém milyen fontos szerepet játszik az életünkben, de tisztában vagyunk azzal is, hogy minden fém is érzékeny – a víz, a napfény, a fagy, a rozsda és a fizikai sérülések mind befolyásolják a fém élettartalmát. Minden fémnek állandó védelemre van szüksége, hogy szerkezetileg erős és esztétikus megjelenésű legyen.

A Hammerite segít jól végezni a munkát!

Annak érdekében, hogy fémfelületünk ápolt, igényes és a környezeti,- valamint mechanikai behatásoknak ellenálló legyen speciális bevonatot kell használnunk.  A fém védelme és ápolása érdekében rendszeres kezelést igényel speciális termékekkel. Tudjuk, hogy a fém elhanyagolása csak gondokat és költségeket halmoz fel a jövőre nézve. A Hammerite segít megvédeni a fémet, hogy ilyen gondokkal ne kelljen szembenézni. A Hammerite termékkel bevont felület rozsdagátló és vízlepergető, így a fém hosszabb ideig tartós és esztétikus marad.

Hammerite a fémvédelem szakértője.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...