Minden fémfelületre, határtalan színválasztékban
Hammerite Speciális fémfesték bázis

Minden fémfelületre, határtalan színválasztékban

Ha egy házba belépünk az első benyomást a kapu és a kerítés nyújtja. Ezért fontos, hogy tökéletes esztétikai állapotban legyenek. Alumínium, és horganyzott felületekkel, például egy kerítéssel, vagy kertkapuval lépten - nyomon találkozunk.  A felújított, újjávarázsolt ház mellett régiesnek hat a nyers alumínium. Használjuk a Hammerite Speciális fémfesték bázis terméket és a kerítés vagy kapu hosszú évekre olyan szép lesz, mint az új.

A Hammerte Speciális Fémfesték különleges összetételének köszönhetően alapozás nélkül közvetlenül felhordható mindenfajta vas felületre, könnyű- és színesfémre, például alumíniumra, horganyra, réze és bronzra.

Megbízható fémvédelem

Számos kültéri fémfelület van, amelyeket újjávarázsolhatunk a Hammerite Speciális fémfesték segítéségvel. Ilyenek például az alumíniumból készült kültéri lámpák, székek és az asztalok is. Ezek az idő múlásával esztétikailag romlanak, de elég a speciális fémfestéket segítségül hívni és újra a házunk vagy kertünk ékei lesznek.

Tedd színesebbé és vidámabbá kerted a Hammerite Speciális Fémfesték bázis segítségével. Csak fessd át a kaspókat, öntözőkannát vagy bármilyen vas,  horganyzott vagy alumínium, akár réz kerti tárgyaidat és meglátod, mennyivel vidámabb lesz a környezeted. Ne feledd: alapozás nélkül festhetsz, valamint  közvetlenül a rozsdára is tökéletes!

További felhasználási lehetőségek: 

  • Erkélyek
  • Garázskapuk
  • Párkányok
  • Kerítések
  • Ereszcsatornák
  • Kültéri dekorációk
  • Beltéri dekorációk

A színkeverős videót szeretném itt megjeleníteni. 

Határtalan színválaszték

Egyedi vagy RAL-színskálával dolgoznál? Válogass kedvedre a színkártyáról, és kérd a Hammerite Speciális fémfesték bázist a hozzád illlő, neked legmegfelelőbb színben!

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...