Ismerd meg a kettős hatású fémvédelmet!

Hammerite Dualtech

Bemutatjuk a Hammerite kettős hatását a fém védelmében. A Dualtech különleges technológiája rozsdagátló és vízlepergető. 

Tartósan véd és esztétikus.

A DUALTECH technológia megvédi és tartósan széppé varázsolja kül- és beltéri fémtárgyaidat. Korróziógátló és vízlepergető tulajdonságának köszönhetően tökéletes védelmet biztosít a szélsőséges időjárás káros hatásaival szemben. A Hammerite alapozót, korrózióvédőt és fedőfestéket is tartalmaz.

Melyik illik hozzád a legjobban?

Válassz kedvedre fényes, selyemfényű, matt, kalapácslakk vagy akár a homokszórt kivitelek közül. Újítsd fel fémkerítésed és különböző fémtárgyaidat a stílusodhoz illő színnel.  Ha a készre kevert színekből nem találtál kedvedre valót, engedd szabadjára a képzeletedet és válaszd a színkeverésben elérhető Hammerite Speciális fémfesték bázist! Ahogy a képzeletedben, úgy a színekben sincsenek határok. 

A Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték a DUALTECH technológiának hála kettős védelmet nyújt a fémfelületnek, így a fém tovább ép marad, mintha egy általános fémfestéket használtunk volna. Ráadásul amellett, hogy erőteljesen taszítja a vizet, a kezelt felületről egyszerűen lepereg a nedvesség, így képes megállítani a rozsdásodást.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...