Hammerite Közvetlenül a Rozsdára

Fess egyszerűen, gyorsan, közvetlenül a rozsdára!

A Hammerite termékekkel minden eddiginél hatékonyabban felveheted a harcot a rozsda ellen. Ne késlekedj, ragadj ecsetet, lépj akcióba még ma!

Az idő vasfoga lassan de biztosan tönkreteszi a fémet. Először alig látható rozsdafoltok jelennek meg a fémelületen. Idővel azonban a rozsda átveszi a hatalmat a fém felett.  A folyamatot nem lehet visszafordítani, de a Hammerite segítségével a fém tovább marad ép. A körültekintően kiválasztott Hammerite festékkel időt és pénzt is spórolhatunk. Miért is vennénk külön alapozót, korróziógátlót, közbenső és fedőfestéket, ha ezeket egy dobozban is meghalálhatjuk.  

Vízlepergetés és korróziógátlás felsőfokon!

A hagyományos festékektől eltérően a Hammerite hatékonyan gátolja a fém további rozsdásodását. Korróziógátló pigmentjei különlegesen tartós védelmet biztosítanak. Vízlepergető hatásának köszönhetően nem engedi a nedvességet eljutni a fém felületéig.  Ennek köszönhetően még további, időtálló védelmet biztosít a fémnek. 

A Hammerite-tal könnyedén felveheted a harcot a rozsda ellen. Drótkefével, laza mozdulatokkal különösebb fáradtság nélkül eltávolítjuk a pergő, máló rozsdát. Portalanítjuk, vízzel leöblítettük a felületet, majd hagyjuk megszáradni. A fémfestéket két vastag rétegben, a száradási idő betartásával felvisszük a felületre. Egy nap alatt már gyönyörködhetünk is munkánk gyümölcsében és biztosak lehetünk benne, hogy a Hammerite megnyerte a harcot a rozsda ellen. 

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...