pad, rozsda, fém

Pad felújítása

Egy régi, szebb napokat látott pad felújítása egyszerű, de nagyszerű dolog. Kövesd az útmutatónkat és megtudod, hogy hogyan kell életet lehelni egy ilyen öreg roncsba.

Első lépésként távolíts el minden pergő rozsdát és laza festékréteget a pad fém részeiről drótkefe vagy durva dörzspapír segítségével. Ha a pad fa felületei is rossz állapotban vannak csiszold vissza őket használj Sadolin lazúrt a felújításhoz. A portalanításról ne feledkezz el.  Távolíts el minden szennyeződést mosogatószeres oldattal. A fa felületek tisztításakor ügyelj arra, hogy ne áztasd túlságosan át a fafelületet.

Ha a pad fém része alumínium, cink vagy horganyzott acél használd a Hammerite Fémfesték bázist. Színkeverő gépeink segítségével bármilyen árnyalatban gondolkodhatsz. Vas és acél felületre pedig a Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfestéket. A fa felületeket, és a pad környezetét óvd: papírral és maszkolószalaggal takard le őket.

Alaposan keverd fel a festéket, a festéshez használj jó minőségű ecsetet.

Vigyél fel a felületre egy vastag réteg festéket, majd hagyd száradni. Száradás után hordj fel még egy vastag réteget. Felületed így korróziógátló és vízlepergető lesz. Már csak a pihenés és a kikapcsolódás maradt hátra.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...