rozsda, fém, kerti lámpa

Ragyogó kertkapuk

Mielőtt belépünk mások otthonába, kertjébe az első benyomás általában a bejáratnál ér minket. Ezért fontos a tökéletes állapotban lévő kapu. Használd a Hammerite fémfestékeit azzal a megnyugtató tudattal, hogy a kapu az elkövetkező években is bizonyosan ép marad és tökéletes esztétikai állapotban lesz. Így járj el lépésről lépésre:

Drótkefe vagy dörzspapír segítségével távolítsd el a pergő rozsdát és a málló festéket a kapuról. Mosd le a felületet mosószeres vízzel, öblítsd le és hagyd megszáradni. Ezzel biztosítod, hogy a felület zsír- és szennyezésmentes legyen.

Amennyiben a kapu anyaga vas vagy acélfelület, használj Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték fényes változatát. Ha a kapu anyaga alumínium, cink vagy horganyzott acél, használj Hammerite Közvetlenül Könnyű- és Színesfémre fémfestéket, vagy a Hammerite Speciális fémfesték bázisból tetszésedre kevert színt. Egy keverőpálca segítségével alaposan keverd fel a festéket. Elegendő két vastag réteg felhordása hogy a felület korróziógátló és vízlepergető legyen. 

Tipp:

Strukturált, dekorált felületű kapuk esetén használj keskeny ecsetet, így a nehezebben elérhető részekre is megfelelő vastagságban tudod a festéket eljuttatni.

Úgy érzed szükséged van egy kis extrára? 

Vasból készült kerítések esetén, különösen problémás helyeken, ahol rendkívül hatékony rozsda elleni védelem szükséges (pl.: furatok, sarkok, élek, hegesztések) a festés előtt használj Hammerite Rozsdagátló alapozót.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...