rozsda, fém, kerítés

Újjáélesztett kerítés

Egy kopott, koszos rozsdás vaskerítés láttán a legtöbb ember az egész ingatlant is ugyanilyen elhanyagoltnak érzi. Ezt a gondot nagyon egyszerűen orvosolhatjuk Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fémfesték használatával, és így a kerítés ismét új fényében fog ragyogni az elkövetkező akár 8 évben is.

Készítsd elő a felületet: drótkefe vagy durva dörzspapír segítségével. Elegendő csak a laza, pergő rozsdát és a laza festékréteget eltávolítanod. Portalaníts, de ne feledd, a portalanító ecsettel sose fess! 

Zsírtalaníts mosószeres vízzel, öblítsd le tiszta vízzel majd hagyd megszáradni. Elővigyázatosságból festés előtt takard le a kerítés közvetlen környezetét papírral vagy takarófóliával. 

Jó minőségű ecset segítségével hordj fel egy réteg Hammerite Közvetlenül a Rozsdára fényes fémfestéket. A második réteg felhordása előtt hagyd a felületet száradni a csomagoláson előírtak szerint. A megfelelő korrózióvédelem érdekében két vastag rétegben dolgozz. 

Tipp: A fényes változat helyett próbáld ki a Hammerite Közvetlenül a Rozsdára homokszórt felületű változatát, ezzel különleges, rusztikus hatást érhetsz el.

Az adatok lekérése, kérjük, várjon...