Dulux EasyCare Konyha és fürdőszoba

A foltoknak nincs esélye.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Matt
 • Kiadósság 14-16 nm/L
 • Száradási idő 2-4 óra
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Penészgátló
 • Ellenáll a foltoknak
 • Mosható
 • Kiváló színtartósság
 • Ellenálló matt felület
 • Könnyű felhordás
 • Minimális szag
 • Vízbázisú

Termék leírás

A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték a fokozottan igénybe vett felületek védelmére. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

Alkalmazás

A festék jól használható lakó- és közösségi terek falain, normál vakolatokon, gipszkartonon, papír- és üvegszálas tapétán. Rövidszőrű Dulux hengerrel ajánlott felvinni!

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Tartalmaz- 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on and C(M)IT/MIT(3-1). Allergiás reakciót válhat ki. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/a – VB)- 30 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 7 g/L VOC-t tartalmaz. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. Használat után mielőtt elmosná az ecsetet és a hengert, amennyire lehet távolítsa el a festéket belőlük. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A festék szárazfilm bevonatot tartósító biocid terméket tartalmaz- IPNC (CAS- 55064-53-6) (kezelt árucikk).

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  Felület előkészítés: A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és pormentes. Ha szükséges a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet. Frissen vakolt felületen, csak a vakolat teljes átszáradása (3-4 hét) után alkalmazható. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval, a felületi hibákat javítsa ki Dulux PRE-Paint Fine Filler finomglettel, vagy Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró falfestékkel, majd hagyja megszáradni. Egyéb, korábban már festett, vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést. Amennyiben a festék száradása után nem kívánatos eredményt tapasztal, az összes korábbi bevonat eltávolítandó és a felületet a fentiek szerint kell előkészíteni. Kérje szaktanácsadónk segítségét, amennyiben nem biztos a felület alkalmasságában!
 • 2. Tísztítás
  TISZTÍTÁS: A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba víztaszító technológiájának köszönhetően a folyékony szennyeződés lepereg a falfelületről, így könnyeben eltávolítható, mint a megszokott diszperziós falfestékek esetében. A folyadékot papírtörlővel óvatosan itassa fel, a szilárd anyagú szennyeződéseket, olaj-/zsírmaradványokat puha törlőruhával vagy szivaccsal távolítsa el. Ezt követően enyhe tisztítószeres, vizes szivaccsal törölje át a felületet. Kerülje az erőteljes dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be a bevonat mélyebb rétegeibe. Ezután hagyja rövid ideig (2-3 perc) hatni a tisztítószert. Végül tiszta vizes szivaccsal öblítse le a felületet, és hagyja megszáradni. Figyelmeztetés: Ne használjon túl erős, maró hatású tisztítószert és ne alkalmazzon erős dörzsölést, mert károsíthatja a festékréteget. A víztaszító hatás csak teljesen száraz felület esetében érvényesül. Azonos területen az ismételt (tisztítószeres) mosás és dörzsölés gyengítheti, vagy akár meg is szüntetheti a víztaszító tulajdonságot.
 • 3. Tárolás
  A még fel nem használt vagy megmaradt festéket tárolja hőtől és közvetlen napfénytől védve az eredeti, jól lezárt csomagolásban +5°C és +30°C között. FAGYVESZÉLYES!
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...