Dulux Pre-Paint EasySmooth Equalizer

Sima falak könnyedén
Méret
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Felület Matt
 • Rétegek 1
Terméktulajdonságok
 • Könnyű felhordás
 • Gyorsan száradó
 • Egyszerű felület előkészítés

Termék leírás

Dulux EasySmooth felhasználásra kész glett, sérült és egyenetlen falfelületek könnyű, gyors és tartós kiegyenlítéséhez. Speciális, önterülő összetételének köszönhetően kiegyenlíti a kiemelkedéseket, feltölti a leverődéseket, elfedi a repedéseket és nagy felületű sérüléseket. Alkalmas beltéri vakolat és gipszkarton felületek javítására. A száraz felület sima, egyenletes, jól csiszolható és diszperziós festékkel átfesthető. A tökéletes eredmény eléréséhez használja a Dulux Pre-Paint EasySmooth szerszámkészletet.

Alkalmazás

1. Keverje fel a krémes állag eléréséig. 2. Merítse az EasySmooth hengert teljesen a termékbe. Finoman terítse el az anyagot a kb. 1 m2 felületen. 3. Az EasySmooth simító segítségével, egy íves mozdulattal terítse el a terméket. 4. Folytassa 1 m2-es egységekben, összefüggő felületet eredményező átfedéssel. Hagyja megszáradni. 5. Amennyiben szükséges, vigyen fel egy második réteget. A teljes száradás után, szükség szerint, finoman csiszolja meg a felületet a tökéletes simaság eléréséhez. 6. Portalanítsa a felületet. 7. A felület készen áll az átfestésre.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  A hőmérséklet legyen 5°C és 28°C között. A felület legyen száraz és pormentes. Távolítsa el a rosszul tapadó, laza részeket és a strukturált felületek kiemelkedéseit. Használja a Dulux Multi fillert a 4 mm-nél mélyebb mélyedések kitöltésére. A jobb tapadás érdekében a sima felületeket csiszolja meg.
 • 2. Tárolás
  Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...