Sadolin Quickstep Parkettalakk

Kiemelkedő kopásállóság Diamond Technológiával.
Méret
Festékalkulátor
Your Measurements:
Szükséges mennyiség:
A legjobb eredmény érdekében használj <b>2 réteg festéket</b> {coatAmount} for {productTitle}
Fontos információ
 • Kiadósság Rendkívül kiadós, akár 20 m²/L
 • Száradási idő Porszáraz: 1-2 óra
  Átfesthető önmagával: 3-6 óra
 • Rétegek 2
Terméktulajdonságok
 • Gyorsan szárad
 • Rendkívül kiadós
 • Magas kopásállóság

Termék leírás

Kiemelkedő kopásállóság - Diamond Technológiával. A Sadolin Quickstep vizes bázisú, környezetkímélő lakk. Nem színezi el a fát, modern, vékony, de kopásálló bevonatot ad. Normál és erős igénybevételnek kitett parketták és fapadlók felületkezelésére ideális. A Sadolin Quickstep gyors száradása és szagmentessége miatt egyéb beltéri fafelület bevonására is ideális. Kopásálló felületet ad, ellenáll a háztartásban alkalmazható vegyianyagoknak.
Parketták és egyéb beltéri fafelületek (keményfa fajták, fenyőfa). Parafára is alkalmazható.

Alkalmazás

Lakkozza le a felületet 2-3 réteg Sadolin Quickstep parkettalakkal. (Felújítás esetén 1-2 réteg.) A lakkot egyenletesen hordja fel, kerülje az esetleges lakktócsák keletkezését. Az első réteg száradása után ( min. 2 óra) végezzen enyhe, köztes csiszolást 150-es csiszolópapírral. Csiszolás után végezzen alapos porszívózást. Az egyes rétegek felhordása között szobahőmérsékelten 4-6 óra száradási időt kell biztosítani.
Olajos fákat, pl.: teakfa a csiszolás után rögtön lakkozni kell. A vegyi anyagokkal kezelt fát a gyártó javaslata szerint kell kezelni.
Korábban lakkozott parketta, fafelület lakkozása esetén ajánlott az alapozás is. (Önmagával, csapvízzel higítva).
Igénybevétel: Az utolsó réteg felhordása után 8 órával óvatosan rá lehet lépni. 1 nap múlva rakhatók helyre a bútorok, 5-7 nap után használható teljeskörűen. A felületet oldószeres lakkal ne újítsa fel!

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként- a helyi/területi/ országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Tartalmaz-1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Allergiás reakciót válthat ki.

Ötletek & Tanácsok

 • 1. Felület előkészítés
  Felhasználási hőmérsékelt: +10°C és +30°C között. Ideális esetben a munkadarab és a légtér hőmérséklete: +20°C - +25°C. A Sadolin Quickstepet használat előtt keverje fel, ügyeljen arra, hogy a lakk ne habosodjon fel.
  Natúr, kezeletlen vagy erősen kopott parketta, felület lakkozása: Csiszolja meg a felületet azért, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az egyenetlenségeket. A régi sérült lakkréteget teljesen le kell csiszolni. Alaposan fel kell porszívózni. A lakkot használat előtt keverje át alaposan.
 • 2. Tísztítás
  A festőszerszámok tisztítása: csapvízzel.
  A felület takarítása egy nedves kendővel és semleges tisztítószerrel 8 nap múlva lehetséges.
 • 3. Tárolás
  +5°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között.
Az adatok lekérése, kérjük, várjon...